Usta Proje ve Danışmanlık

Tüm Menü

1. Girişimcilik Sertifikası Alınması:

Girişimci adayı ilk olarak KOSGEB Akademi’den geleneksel ve ileri girişimcilik eğitimlerine katılarak sertifikasını alır ve KOSGEB Girişimcilik Desteklerine başvurmaya hak kazanır. Girişimci olmaya aday her birey Geleneksel Girişimcilik Eğitim sertifikasını almakla yükümlüdür fakat İleri Girişimcilik Eğitimini İleri Girişimcilik Programlarına başvuracak olan adaylar Geleneksel Girişimcilik Eğitimi ile birlikte almalıdırlar.

2. İşletmenin Açılması, NACE Kodunun Belirlenmesi:

Sertifikanızı alır almaz işletmenizi hemen açabilir, muhasebecinizle birlikte NACE kodunuzu belirleyebilirsiniz.

3. UETS Şifresinin Alınması:

İşletmenin açılmasıyla birlikte girişimci PTT’den Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) şifresini almalıdır. Eş zamanlı olarak sistem üzerinden ”Alıcısı Tarafından Aktifleştirme” işlemide yapılmalıdır. İşletme sahibi bu aşamada PTT memurları tarafından yönlendirilir, işletme sahibinin bizzat kendisi gitmesi gerekmektedir.

4. Vergi Levhası, Sicil Tasdiknamesi:

İşletmenizi açtıktan sonra vergi levhanız ve sicil tasdiknamenizi bize iletebilirsiniz.

5. KOSGEB İşletme Kaydının Yapılması:

Tüm hazırlık işlemlerinin tamamlasıyla firmamız uzmanları, bilginiz dahilinde, işletme kaydınızı KOSGEB sistemleri üzerinden gerçekleştirecektir.

6. Proforma Faturalar ve İşletme Fotoğraflarının Gönderilmesi:

Başvuru dosyanıza eklenmek üzere  talep ettiğiniz makine ekipman proforma faturalarını ve işletmenizin fotoğraflarını tarafımıza iletmeniz gerekmektedir.

7. KOSGEB Başvurusunun Yapılması:

İşletme bilgileriniz, proforma faturalarınız ve işletmenizin fotoğraflarıyla birlikte uzmanlarımız başvuru dosyanızı tamamlamakta ve KOSGEB sistemlerine yüklemektedir.

Bizlerle işbirliği yapmak için tıklayınız.



Bir yanıt yazın